Supporter

Voor radio verslaggevers en -presentatoren

Supporter van radioverslaggevers en radiopresentatoren

U bent al een tijdje bezig en u weet niet hoe het beter kan. U wilt u zelf verder ontwikkelen, u wilt klankborden, maar het ontbreekt aan iemand die u coacht? Soms is het lastig om collega’s daarvoor te vragen. Vraag het Lubert.

U vermoedt talenten op de werkvloer, maar deze blijven om welke reden dan ook verborgen? U weet niet hoe u deze talenten wakker maakt voor de buitenwereld of heeft daar gewoonweg geen tijd voor? Vraag het Lubert.

Als programmamaker heeft Lubert veel geleerd van een deskundige met wie hij zijn eigen reportages of uitzendingen terug luisterde. Na zo’n sessie stond hij op de werkvloer met zijn handen in het haar. Hoe ging hij al die goede tips verwerken? En waarom pakte de ene tip wel goed uit en de andere niet? Wat hij toen miste, is de begeleiding hoe hij de theorie in praktijk moest gaan brengen. Dat is natuurlijk van essentieel belang. Zonder praktijkervaring heb je aan de mooiste theorieën niets.

Daarom deelt Lubert niet alleen zijn kennis tijdens een luistersessie, maar ook op de werkvloer. Samen met de radioverslaggever maakt hij een reportage en met de presentator bereidt hij de radio-uitzending voor. Op de werkvloer ziet hij van heel dichtbij de knelpunten waar een verslaggever of presentator tegenaan loopt en welke lichaamstaal wordt ingezet bij een interview.

Zo’n hechte samenwerking is vaak een inspiratiebron voor nog betere radiozendtijd.


Rob Stevens (algemeen directeur L1)

“Als projectleider van “L1 10 jaar” heb ik Lubert in 2009 intensief meegemaakt als lid van de projectgroep. Hij onderscheidde zich door zijn creativiteit, enthousiasme en het vermogen om onderdelen van het omvangrijke project op een zelfstandige wijze tot een goed einde te brengen”.

Jacqueline Kerkhof (actrice, presentatrice)

“Zijn betrokkenheid bij mensen, of het nu collegae of gasten zijn, is evident en verfrissend”.

Portfolio Lubert.nl

Beluister meer werk van Lubert, in zijn portfolio.

Recent werk

Partners