Supporter

Voor bedrijfspresentaties

Supporter voor bedrijfspresentaties

Een presentatie kan ongelofelijk spannend zijn. Uw doel is om op een zo leuk mogelijke manier goede informatie over te brengen, maar bij iedere presentatie krijgt u telkens de bibbers?

Presenteren is ook moeilijk. Het hangt heel erg af van uw persoonlijkheid, uw functie en een duidelijke doelstelling. Er zijn een heleboel regels, maar de juiste vorm vinden is iets heel persoonlijks. Samen met u, één op één, zoekt Lubert uit wat werkt. We werken samen aan de voorbereidingen van een presentatie die u uiteindelijk zelf geeft. Zo’n voorbereiding geeft u meer zelfvertrouwen en dat straalt u uit naar het publiek, uw potentiële toekomstige klanten.

Wedden dat u na deze presentatie een beter gevoel overhoudt als de volgende presentatie zich aandient?


Jacqueline Peijnenburg (Intermezzo voor ondernemers):

Wij hebben Lubert zowel in de praktijk als in de theorie meegemaakt, waarbij wij Lubert typeren als een grote enthousiasteling voor zijn vak, met een hoge mate aan creativiteit en een bovengemiddelde interesse in het ‘hoe en wat’ van mensen, daarbij beschikt hij uiteraard over de juiste sociale vaardigheden, waarbij het aan gezelligheid niet zal ontbreken!

Portfolio Lubert.nl

Beluister meer werk van Lubert, in zijn portfolio.

Recent werk

Partners