Supporter

Lubert hoort niet, maar hij luistert.

Supporter

Lubert hoort niet, maar hij luistert. Lubert biedt graag een luisterend oor aan mensen die het verdienen en/of het hard nodig hebben.


Supporter voor bedrijfspresentaties

Een presentatie kan ongelofelijk spannend zijn. Uw doel is om op een zo leuk mogelijke manier goede informatie over te brengen, maar bij iedere presentatie krijgt u telkens de bibbers?

Presenteren is ook moeilijk. Het hangt heel erg af van uw persoonlijkheid, uw functie en een duidelijke doelstelling. Er zijn een heleboel regels, maar de juiste vorm vinden is iets heel persoonlijks. Samen met u, één op één, zoekt Lubert uit wat werkt. We werken samen aan de voorbereidingen van een presentatie die u uiteindelijk zelf geeft. Zo’n voorbereiding geeft u meer zelfvertrouwen en dat straalt u uit naar het publiek, uw potentiële toekomstige klanten.

Wedden dat u na deze presentatie een beter gevoel overhoudt als de volgende presentatie aandient?


Supporter van radioverslaggevers en radiopresentatoren

U bent al een tijdje bezig en u weet niet hoe het beter kan. U wil u zelf verder ontwikkelen, u wil klankborden, maar het ontbreekt aan iemand die u coacht? Soms is het lastig om collega’s daarvoor te vragen. Vraag het Lubert.

U vermoedt talenten op de werkvloer, maar deze blijven om welke reden dan ook verborgen? U weet niet hoe u deze talenten wakker maakt of heeft daar gewoonweg geen tijd voor? Vraag het Lubert.

Als programmamaker heeft Lubert veel geleerd van een deskundige waarmee hij zijn eigen reportages of uitzendingen beluisterde. Na zo’n sessie stond hij terug op de werkvloer met zijn handen in het haar. Hoe ging hij al die goede tips verwerken? En waarom pakte de ene tip wel goed uit en de andere niet? Wat hij toen miste, is de begeleiding hoe je de theorie in praktijk moest gaan toepassen. Dat is natuurlijk van essentieel belang. Zonder praktijkervaring heb je aan de mooiste theorieën niets.

Daarom deelt Lubert niet alleen zijn kennis tijdens een luistersessie, maar ook op de werkvloer. Samen met de radioverslaggever maakt hij een reportage en met de presentator bereidt hij de radio-uitzending voor. Op de werkvloer ziet hij van heel dichtbij de knelpunten die de verslaggever of presentator ervaart en welke lichaamstaal wordt ingezet bij een interview.

Zo’n hechte samenwerking is vaak een inspiratiebron voor nog betere radiozendtijd.


Jacqueline Peijnenburg (Intermezzo voor ondernemers)

Wij hebben Lubert zowel in de praktijk als in de theorie meegemaakt, waarbij wij Lubert typeren als een grote enthousiasteling voor zijn vak, met een hoge mate aan creativiteit en een bovengemiddelde interesse in het ‘hoe en wat’ van mensen, daarbij beschikt hij uiteraard over de juiste sociale vaardigheden, waarbij het aan gezelligheid niet zal ontbreken!

Rob Stevens (algemeen directeur L1)

“Als projectleider van “L1 10 jaar” heb ik Lubert in 2009 intensief meegemaakt als lid van de projectgroep. Hij onderscheidde zich door zijn creativiteit, enthousiasme en het vermogen om onderdelen van het omvangrijke project op een zelfstandige wijze tot een goed einde te brengen”.

Tilly Maessen (organisator theatervoorstelling Waolse Medammecour)

“Vraag Lubert tijdens een theatertour een 40-tal artiesten in het gareel te houden, te zorgen dat ze op tijd op de bühne verschijnen, de goede microfoon krijgen en na afloop een enthousiaste schouderklop krijgen: dan ben je op het goede adres bij deze stressloze multitasker!”.

Portfolio Lubert.nl

Beluister meer werk van Lubert, in zijn portfolio.

Recent werk

Partners