Dagvoorzitter, Presentator omgeving Limburg

Meer dan presentator alleen

Als je Lubert vraagt als presentator of dagvoorzitter krijg je het totaal plaatje. Lubert kijkt naar inhoud, vorm en de totale dagindeling.

 

Hij wil voor u graag meer zijn dan alleen een presentator van uw evenement, presentatie, opening of symposium. Als hij redactioneel betrokken wordt bij het organiseren van de bijeenkomst denkt hij mee over uiteenlopende invalshoeken op het geheel. Zijn motto: zonder creativiteit wordt zelfs de meest interessante informatie niet overgebracht op het publiek.

 

Lubert werkt graag met theatrale elementen in zijn presentaties, die worden afgewisseld met informatieve en persoonlijke gesprekken. Hij houdt sprekers en toeschouwers een spiegel voor, maar altijd op een respectvolle wijze. Bij zijn presentaties creëert hij een warme sfeer waarbij een harde noot toch gekraakt wordt.

 

Een goede voorbereiding is een vanzelfsprekendheid. Voor Lubert zijn presentaties een doorlopende wereldreis, omdat hij altijd met graagte en honger duikt in een nieuwe wereld.

 

Lubert is freelance journalist. Hij werkt o.a. meer dan twaalf jaar intensief voor L1 radio en televisie, de regionale omroep van Limburg, waar hij de afgelopen jaren regisseerde, produceerde, presenteerde, op een constante hoge kwaliteit redactiewerk leverde en projectleider was van uiteenlopende uitzendingen. Deze schat aan ervaring levert een goede basis op voor veel verschillende soorten presentaties.

 

Maak met Lubert kennis op zijn bedrijfssite: www.lubert.nl